“شرکت آوش سیر ارنیکا” متخصص ویزا
گردشگران (توریست‎‌ها) و افرادی که به منظور انجام امور تجاری، بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به ایران را دارند می‌‎توانند ویزای خود را از طریق واحدهای کنسولی مستقر در فرودگاه‌های بین‌المللی ایران که روادید صادر می‌کنند دریافت کنند.
ویزای فرودگاهی ایران برای حدود ۷۰ کشور قابل صدور است. دفتر بخش ویزای وزارت امور خارجه ایران مستقر در مبادی فرودگاهی ایران به هنگام مراجعه متقاضی به آن بخش و تنظیم فرم درخواست روادید، نسبت به بررسی درخواست اقدام و پس از موافقت نسبت به صدور روادید اقدام می‌نماید. مدت زمان اقامت با این ویزا برای اتباع کشورهای مختلف از یک تا سی روز امکان‌پذیر است.
اگر چه وزارت امور خارجه ایران تسهیلات بسیاری برای ورود مهمانان شما به ایران فراهم آورده است، اما با توجه به صحبت‌های مهمانان خارجی که ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کرده‌‎اند، بهتر است برای درخواست ویزا هر چند فرودگاهی از قبل اقدام شده باشد. تا ازلحظه ورود به ایران ساعات خوشی برای مهمانتان رغم زنید.
۱
دلایل مهمی که سبب میشود مهمانان خارجی شما، از قبل برای دریافت ویزا اقدام کنند عبارتند از:
صف‌‎های طولانی که ممکن است متقاضیان دریافت ویزا را برای ساعت‌ها منتظر نگاه دارد. (در بعضی موارد تا ۲۴ ساعت(
زمان رسیدن مسافر شما به ایران (ممکن مسافر شما در ساعات پایانی شب به ایران برسد، مسلما انتظار و تکمیل مدارک در این ساعات و پس از چندیدن ساعت پرواز ناخوشایند است.)
پرکردن فرم‌‎های مربوط به درخواست ویزا در فرودگاه.
انتظار برای طی مراحل اداری صدور ویزای فرودگاهی.
در مواردی عدم صدور ویزا (در برخی موارد به دلیل عدم اطلاع از قوانین و شرایط دریافت ویزای فرودگاهی ایران(
برای دریافت ویزا ایران همواره بهتر است از قبل نسبت به درخواست ویزا اقدام شده باشد. شما می‌‎توانید در صورتی که مهمان‌تان از شرایط لازم برای دریافت ویزای فرودگاهی ایران برخوردار است، با درج نام فرودگاه مورد نظر مهمان‌تان در فرم مربوط به مهمان از ما بخواهید تا درخواست برای دریافت ویزا در فرودگاه تنظیم شود.
مزایای درخواست ویزای ایران از قبل عبارت است از:
انجام مراحل صدور ویزا در مدت زمان کمتر.
اطمینان از صادر شدن ویزا.
عدم نگرانی از انتظار در صف های طولانی.
عدم نیاز به پرکردن فرم‌‎های متعدد (مهمان شما با در دست داشتن پاسپورت و اعلام کد رفرنس، ویزای خود را دریافت خواهد کرد.)
شرایط دریافت ویزای فرودگاهی ایران
اتباع کشورهایی که امکان دریافت ویزای فرودگاهی ایران را دارند عبارتند از:
آذربایجان، آلبانی، آلمان، آرژانتین، آفریقای جنوبی، اطریش، ارمنستان، ازبکستان، اسپانیا، استرالیا، اسلوانی، اسلوواک، امارات متحده عربی، اندونزی، اکراین، ایتالیا، ایرلند، بحرین، برزیل، برونتی، بلاروس، بلژیک، بلغارستان، بوسنی هرزگوین، پرتغال، پرو، تاجیکستان، تایلند، ترکمنستان، چین، دانمارک، فدراتیو روسیه، رومانی، ژاپن، سنگاپور، سوئد، سوئیس، سوریه، عربستان، عمان، فرانسه، فلسطین، قبرس، قرقیزستان، قطر، کرواسی، کره جنوبی، کره شمالی، کوبا، کویت، گرجستان، لبنان، لوگزامبورگ، لهستان، مالزی، مجارستان، مغولستان، مکزیک، نروژ، نیوزلند، ونزوئلا، ویتنام، هلند، یوگسلاوی، یونان.
حضور متقاضی ویزا و ارائه اصل گذرنامه (پاسپورت) با اعتبار حداقل ۶ ماه و بدون هرگونه خدشه یا ایراد.
ارائه کد مرجع
اصل و تصویر کارت بیمه مسافرتی (این بیمه نامه برای تمامی اتباع خارجی برای ورود به ایران اجباری است.)
پرداخت مبلغ دریافت ویزای ایران (قیمت روادید ایران) به واحد کنسولی فرودگاه.
قیمت ویزای ایران برای اتباع مختلف:
ردیف
کشور
قیمت ویزای فرودگاهی
ردیف
کشور
قیمت ویزای فرودگاهی
۱
آلمان
۷۵ یورو
۱۸
رومانی
۷۵ یورو
۲
اتریش
۷۵ یورو
۱۹
ژاپن
۶۰ یورو
۳
ازبکستان
۷۰ یورو
۲۰
سوئد
۷۵ یورو
۴
آرژانتین
۷۰ یورو
۲۱
سوئیس
۷۵ یورو
۵
اسپانیا
۷۵ یورو
۲۲
فرانسه
۷۵ یورو
۶
استرالیا
۱۴۵ یورو
۲۳
فنلاند
۷۵ یورو
۷
ایتالیا
۷۵ یورو
۲۴
قبرس
۷۵ یورو
۸
ایرلند
۷۵ یورو
۲۵
قزاقستان
۵۰ یورو
۹
برزیل
۸۰ یورو
۲۶
کرواسی
۵۰ یورو
۱۰
بلغارستان
۷۵ یورو
۲۷
کره جنوبی
۵۰ یورو
۱۱
پرتقال
۷۵ یورو
۲۸
لهستان
۷۵ یورو
۱۲
تایلند
۷۵ یورو
۲۹
مجارستان
۷۵ یورو
۱۳
ترکمنستان
۶۰ یورو
۳۰
هلند
۷۵ یورو
۱۴
چین – تایوان
۱۰۰ یورو
۳۱
هند
۵۰ یورو
۱۵
دانمارک
۷۵ یورو
۳۲
هنگ کنگ
۸۰ یورو
۱۶
روسیه
۷۰ یورو
۳۳
یونان
۷۵ یورو
۱۷
 بلژیک
 ۷۵ یورو
۳۴
بلاروس
۲۵ یورو
نکته: چنانچه درخواست ویزای ایران قبل از ورود انجام نشده باشد و کد مرجع دریافت نشده باشد، مدارک زیر نیز نیاز است:
تکمیل و امضای پرسشنامه مخصوص درخواست صدور ویزا (پرسشنامه‌‎ها می‌‎بایست با خط خوانا و بطور کامل تنظیم و ارایه گردند(.
چنانچه متقاضی برای همسر و فرزندان خود درخواست صدور ویزا به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد می‎بایست مشخصات دقیق آنها را در پرسشنامه‌‎ها درج نماید.
مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زیر ۱۸ سال) قبلاً در گذرنامه متقاضی درج شده باشد.
یک قطعه عکس ۴*۶ جدید و یکنواخت (تمام رخ، بدون کلاه، عینک و شال گردن) متقاضی و همراهان.
یک نسخه تصویر صفحه مشخصات گذرنامه.
فرودگاه‌‎های بین‌المللی ایران
فرودگاه‌هایی که متقاضیان می‎توانند ویزای خود را از آنها دریافت نمایند عبارتند از:
فرودگاه‎‎های امام خمینی (ره)
مهرآباد
مشهد
شیراز
تبریز
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزای ایران برای مهمانتان، با ما تماس بگیرید: ۲۶۷۶۰۲۱۹